“Er bestaan echt geen geheimen”

Na maanden hard trainen staat marathonloper Willem Van Schuerbeeck zondag in Antwerpen voor een nieuwe uitdaging. “Mijn persoonlijk record verbeteren zal wel niet mogelijk zijn. Nee, ik wil in de eerste plaats een goede marathon lopen”, zegt Van Schuerbeeck. “Er bestaan echt geen geheimen om een marathon perfect voor te bereiden”, weet Willem Van Schuerbeeck (32). De VAC-atleet, vorige zomer in Rio één van onze olympische vertegenwoordigers, heeft al voldoende ervaring opgedaan.
“Kilometers malen, zelfs tot 250 per week, kwaliteitsvolle duurlopen afwerken en specifieke marathonblokken inlassen, dat zijn er zowat de ingrediënten van. Daar wringt soms het schoentje.” Lees hier verderhier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>