Automobilist valt hardloopster lastig: ‘Ik had z’n autosleutels moeten afpakken’

In Etten-Leur is vorige week niet alleen een 15-jarig meisje lastiggevallen, maar ook een 45-jarige vrouw uit diezelfde plaats. Deze vrouw was dinsdag 11 april aan het hardlopen in het Etten-Leurse buitengebied toen een automobilist achter haar bleef rijden.

 ,,Ik voelde meteen dat hij me probeerde te intimideren. Hij bleef maar langzaam achter me aan rijden. Dit gebeurde rond 9.15 uur in de Deurnestraat; een stil stukje Etten-Leur. Op een gegeven moment passeerde de auto en belemmerde hij me de doorgang. Die man zat me in opgewonden staat aan te kijken met ontbloot onderlijf.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>