Adidas haalt zich woede van deelnemers aan Boston Marathon op de hals na weinig doordachte mail

Sportartikelenfabrikant Adidas heeft zich verontschuldigd voor een marketingmail die het bedrijf stuurde naar deelnemers van de Boston Marathon. De lopers kregen na de marathon van maandag, gisterochtend een e-mail met een felicitatie van Adidas: “Gefeliciteerd, je hebt de Boston Marathon overleefd!”.

Op social media werd deze felicitatiemail volop gedeeld en vooral het woord “overleefd” schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. De socialmediagebruikers wezen Adidas erop dat de echte overlevers de deelnemers waren van de editie van 2013. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>