Sponsor haakt af, triathlon Huizen gaat niet door

De Oostermeent Triathlon gaat niet door. “Het bestuur van de Stichting Triathlon Huizen heeft dit moeilijke besluit moeten nemen nadat de hoofdsponsor, winkelcentrum Oostermeent, alsnog heeft afgezien van sponsoring.”

“Naast deze plotselinge financiële uitdaging, waren er ook een aantal organisatorische zaken waardoor de veiligheid van de deelnemers op het parcours niet kon worden gegarandeerd”, meldt voorzitter Pieter Korzelius in een e-mail aan de deelnemers. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Zo ontzettend jammer dat hij niet doorgaat. Altijd een leuke kleine triathlon. Zal hem missen dit jaar, is altijd feest. Hopelijk lukt het volgend jaar weer. Trouwens: jammer als het fietsparcours volgend jaar niet meer in de polder zou zijn.