De geheime marathon van Teheran

In Iran weet je eigenlijk nooit waar je aan toe bent. Afspraken worden pas laat gemaakt om dan op het laatste moment weer te worden afgezegd. Regels veranderen zomaar en zijn dan nog steeds allesbehalve transparant.

Dat bleek vorige week ook weer eens. Voor de eerste keer zou er in Teheran een internationale marathon worden gehouden. Deze was georganiseerd door de Nederlander Sebastiaan Straten, die zelf in Iran heeft gewoond en eigenaar is van het reisbureau Iran Silk Road. De belangrijkste doelstellingen van het evenement: bruggen bouwen tussen naties en stereotypen afbreken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>