Concurrente Dafne Schippers verrast over snelle race

Sprintster Elaine Thompson is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De Jamaicaanse atlete won voor eigen publiek in Kingston de 100 meter van de Utech Classic in 10,75.

Thompson won vorig jaar op de Spelen in Rio goud op de 100 meter en 200 meter. De grote concurrente van Dafne Schippers was verrast over haar snelle race. ,,Ik wilde vooral werken aan mijn start hier”, zei ze. ,,Want op de eerste 30 meter moet ik me nog verbeteren. Verder is het leuk dat ik me steeds weer weet te verbazen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>