Robert Harting: ‘Had vanochtend dopingcontrole. Heb gedaan zoals de Jamaicanen dat doen’

Robert Harting, ex-olympisch kampioen in het discuswerpen, schiet met scherp naar het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en de Jamaicaanse spurters. Op zijn Instagramprofiel laat de Duitse atletiektopper weten dat hij gisterochtend dopingcontroleurs over de vloer heeft gekregen. So far so good. In wat volgt worden zowel het IOC als Usain Bolt en zijn kompanen genadeloos door de pekel gehaald.

“Vanochtend dopingcontrole. Ik heb gesproken zoals een Jamaicaanse spurter dat doet. Dan zijn ze weer weggegaan en zeiden: ‘Het IOC regelt dat wel voor jou’. En ik heb geantwoord: ‘Kom alsjeblieft niet meer terug!’. Straffe taal van Harting, als vanouds een fervent tegenstander van het IOC. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>