voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Koel weekend

Vrijdag  14 april  2017   13:00 uur
 
Het was vandaag een overwegend bewolkte en koele dag. Het werd maximaal 12 graden. Komende avond en nacht is er veel bewolking. Vanavond kan er al een eerste bui vallen, vannacht valt er af en toe enige regen of motregen. Bij een matige wind uit het westen koelt het af naar 9 graden.
 
Morgen is de neerslag snel uit onze regio verdwenen. In de loop van de dag breekt de bewolking en vooral in de middag zijn er zonnige perioden. Het blijft de rest van de dag droog. Bij een matige tot krachtige wind uit het westen loopt de temperatuur op naar 11 graden.
 
In de nacht van zaterdag op zondag zijn er wolkenvelden en opklaringen. De matige wind komt uit het westen. De minimum temperatuur daalt naar 6 graden. Eerste Paasdag zijn er wolkenvelden, af en toe breekt de zon door. Er is een kleine kans op een lokale bui, maar veelal is het droog. De wind is matig van kracht en komt uit het westen. Met maximaal 11 graden is het opnieuw te koel voor de tijd van het jaar.
 
Tweede Paasdag is de kans op buien een stuk groter dan op zondag. De wind is matig tot krachtig en komt uit het westen tot noordwesten. Veel meer dan 10 graden zit er niet in voor maandag.
 
De rest van volgende week houdt het te koele weer aan met in de loop van de week kans op vorst aan de grond.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site:  www.leendekoning.nl
 
Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
 
Iedere 5 minuten is daar een update!
 
De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>