Dubbelinterview Michel Butter en Guido Hartensveld: ‘Wederom een goede marathon en dat is het allerbelangrijkste’

Michel Butter heeft opnieuw een solide marathon gelopen. Butter liep ondanks de warmte een strak schema en kwam over de finish in een tijd van 2:10.59. Dat die tijd later door de jury werd bijgesteld naar 2:11.00 kon hem weinig deren. ‘Ik voel me een 2:10-loper’. Vanuit hier wil hij doorbouwen naar een najaarsmarathon. De komende maanden staan in het teken van het werken aan de snelheid, met het oog op het EK volgend jaar.

Tevens spraken we Butter en zijn trainer Guido Hartensveld over het initiatief van het NN Running Team, dat deze week gelanceerd werd. Een belangrijk initiatief om de marathon een verdere impuls te geven, zo stelt Hartensveld.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>