Tips van Koen Naert over drinken tijdens de marathon

Koen Naert start zondag in de marathon van Rotterdam. De Belgische marathonloper zullen we in de buurt van de Nederlandse atleten Butter, Nageeye en Choukoud gaan zien. AA Drink is de sportdrank die alle lopers zondag tijdens de marathon krijgen. We spraken Naert over het belang van drinken, zijn ervaringen en zijn adviezen. ‘Ik heb het zelf echt moeten leren. Beginnend met twee slokken daarna drie slokken etc.’

Tijdens de trainingslopen in februari van de ‘Road to Rotterdam’ filmden wij in Breda en spraken met hen over drinken tijdens de marathon. Bekijk hieronder tips en ervaringen van ervaren en minder ervaren lopers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>