Duitse pro-Turkije journalist Martin Lejeune mishandeld tijdens halve marathon in Berlijn

De Duitse pro-Turkije journalist Martin Lejeune is zondag mishandeld op een marathon in Berlijn waar ook groepen mensen liepen voor een medewerker van Die Welt die in Turkije vastzit op basis van een terreuraanklacht.

Op videobeelden is te zien dat de Duitse journalist Martin Lejeune, die bekend staat om zijn pro-Turkije en pro-Erdogan berichtgeving, een bloedneus heeft en een kapotte bril heeft overgehouden aan een vuistslag in zijn gezicht. Zelf zegt hij dat de mishandelaar een Deniz Yucel aanhanger was. Deniz Yucel is een Die Welt medewerker die vastzit in Turkije op basis van een terreuraanklacht. Hij zou volgens het Turkse Openbaar Ministerie propaganda hebben gemaakt voor de terreurgroep PKK. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>