Ook Pleijte en Overkamp naar WK Ultratrail

Het WK Ultratrail in het Italiaanse Badia Pratglia krijgt steeds meer een Zeeuws tintje. Van de twaalf Nederlandse deelnemers komen er vijf uit Zeeland. Tim Pleijte en Mirthe Overkamp werden vrijdag aan de Nederlandse selectie toegevoegd. 

50 kilometer
Het WK Ultratrail gaat over 50 kilometer. Vorig jaar werd Huub van Noorden uit ’s Heer-Abtskerke in Portugal de beste Nederlander. Hij had zich daardoor al automatisch geplaatst voor de editie van 2017, waarvoor ook Erwin Adan uit Vlissingen (foto onder) en Leonie Ton uit Wissenkerke werden geselecteerd. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>