Nooit genoeg van hardlopen

Van de allereerste kilometers naar de vele marathonkilometers en uiteindelijk naar het ultralopen in de vorm van een rondje Texel. Christl Foekema en Bernard van den Berg volgden deze route en beiden zijn nog lang niet klaar met hun hardloopkilometers. Van den Berg deed in zijn jeugd aan balsporten maar ontdekte toen dat hardlopen hem meer lag. Foekema werd enthousiast gemaakt door een fanatieke gymleraar op de middelbare school.

Beide hardlopers hebben al bijzondere wedstrijden af kunnen vinken zoals de marathon van New York, maar er is nog wel een lijstje met leuke evenementen. Foekema wilde voor haar vijftigste verjaardag twintig marathons hebben gelopen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>