Leiden Marathon zoekt sterke mannen en vrouwen

Ieder jaar werken er zo’n duizend vrijwilligers mee aan de Leiden Marathon. Voor komende editie zijn de meeste plekken alweer opgevuld, maar de organisatie is voornamelijk nog op zoek naar één type vrijwilliger: sterke mannen en vrouwen die van aanpakken weten.

“We hebben nog zo’n vijftig vrijwilligers in specifieke gebieden nodig”, zegt Mok Scheffer van Leiden Marathon. “Sterke mensen die hekken kunnen sjouwen bij de opbouw en afbouw van de afzetting van het parcours en mensen die in een buitengebied willen staan en ervoor zorgen dat de deelnemers veilig kunnen lopen. Dat is gewoon hartstikke belangrijk. Als organisatie zijn we heel erg trots op onze vrijwilligers.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>