Uitgedroogde Isaac Kimeli moet opgeven

Isaac Kimeli heeft het WK veldlopen in Kampala niet tot een goed einde gebracht. Zijn coach Tim Moriau haalde hem uit de wedstrijd. “Wat de kers op de taart van dit seizoen had moeten worden, is een baaldag geworden”, vertelt hij op zijn facebookpagina. “Voorbije winter heeft hij zowat alles gewonnen wat er te winnen was. Hij werd Europees beloftekampioen, voor de tweede keer nationaal kampioen en hij won de Cross-Cup. Het WK was geen hoofddoel, maar we reisden naar Oeganda met hoge verwachtingen. Isaac stond zondagmorgen echter op met hevige buikloop. We hebben er alles aan gedaan om hem met voldoende energie en vocht aan de start te krijgen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>