Massale steun voor doodzieke Thijs (23) tijdens hardlooprondje

Zeker tweehonderd mensen hebben donderdagavond de 23-jarige Thijs Kroezen ondersteund door mee te doen met zijn dagelijkse hardlooprondje in Breda. Kroezen heeft voor de zesde keer kanker en wordt vrijdag weer geopereerd. Omdat hij graag fit wil zijn voor izjn operatie, loopt hij iedere dag hard.

In 2008 werd er botkanker gevonden in zijn linkerarm. Daarom moest zijn arm geamputeerd. In 2011, 2013 2014 en 2015 had hij uitzaaiingen in zijn longen en nu zijn er uitzaaiingen in zijn alvleesklier geconstateerd. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>