Koppel Van der Avoort en Schout willen Gemert City Run verder laten groeien

Cindy van der Avoort en Luc Schout organiseren dit voorjaar, met hulp van een groot aantal vrijwilligers, de tweede Gemert City Run. De loop over twee afstanden – 5 en 10 kilometer – trok vorig jaar zo’n 900 deelnemers, dit jaar moet dat aantal rond de 1.500 liggen. ,,Als ik nu al mensen door Gemert zie rennen, geeft dat wel een kick.”

Idee
Het idee voor de eerste Gemert City Run, die vorig jaar op tweede pinksterdag plaatsvond, ontstond in de zomer van 2015, vertelt de Nijmeegse Cindy van der Avoort (26), die in Gemert is opgegroeid. Net als haar man Luc, oorspronkelijk uit Best, komt ze uit ‘het hardloopwereldje’. ,,Het is voor ons allebei al jaren een heel belangrijke hobby”, vertelt Van der Avoort, in het dagelijks leven sportdiëtiste. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>