Michel Butter wint NK halve marathon: ‘Het was een heerlijke strijd’

Michel Butter won vandaag zijn elfde nationale titel. De atleet van TDR deed dit tijdens het NK halve marathon in Nijmegen. ‘Het was een heerlijke strijd.’ We spraken Butter na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Heb zitten kijken op Omroep Gelderland. Vanaf begin was duidelijk dat Butter de beste was. Liep ontspannen tot het einde en had ook zichtbaar plezier. Direct na afloop ook fris voor de camera. Tijd beetje tegenvallend wellicht, maar verklaarbaar door wind, bruggen en typische kampioenschapsrace met tempowisselingen. Belooft wat voor Rotterdam!