Susan Krumins over haar tattoo, Gooise vrouw zijn en treshold

22-08-2014 Flame Games Amsterdam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws :

Susan Krumins leverde bijzondere prestaties op de Olympische Spelen. Ze dubbelde en kwam thuis met een achtste plaats op de 5.000m en 14e op de 10.000m. Na Rio liep ze enkele wegwedstrijden die niet minder indruk maakten. Ze won op een glansrijke manier zowel de Zevenheuvelenloop als het NK 10km in Schoorl. ‘Met mijn nieuwe achternaam ben ik nog ongeslagen,’ aldus een lachende Krumins. Over enkele weken maakt ze haar debuut op de halve marathon en dan is de vraag: Wat kan Krumins en blijft ze ongeslagen.

We spraken met haar hierover en ook over haar tattoo, haar verhuizing naar Hilversum en treshold trainingen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>