Thijmen Kupers plaatst zich voor de finale: ‘Het voelde anders dan anders’ [Interview + racevideo]

Thijmen Kupers plaatste zich vanavond in Belgrado voor de finale 800m. De pupil van Eddy Kiemel staat inmiddels bekend om zijn variaties aan wedstrijdtactieken. Vandaag verraste een deel van het veld door na 350m al aan te gaan en resoluut te versnellen. Het leverde na afloop nog een leuk onderonsje op met Adam Kszczot.

Kupers, die twee jaar geleden brons won bij het EK indoor, heeft morgen de finale op het programma staan. We spraken hem na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>