Borlée: ‘Ik ga mijn atleten geen druk opleggen, anders zou ik wel mijn beste team opstellen’

Jacques Borlée rekent morgenavond op een medaille van zijn Belgian Tornados op het EK indoor. Het kleurtje, dat maakt hem niet zoveel uit. “Ik ga mijn atleten geen druk opleggen, anders zou ik wel mijn beste team opstellen.” Kevin, Jonathan en Dylan Borlée, plus Julien Watrin: dat is op papier het beste team dat morgen in Belgrado z’n Europese titel van 2015 moet verdedigen. Jacques Borlée is evenwel van oordeel dat de Belgian Tornados niet alleen van de tweelingbroers afhankelijk mag zijn. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>