Interviews + racevideo’s: Hordenloopsters Nadine Visser en Sharona Bakker door naar halve finales

06-03-2015 EK Indoor Atletiek Praag Tsjechie Atletiek foto: kees Nouws :

Sharona Bakker en Nadine Visser wisten zich allebei te kwalificeren voor de volgende ronde tijdens het EK Indoor. Beide hordenloopster wisten met een tweede plek directe kalificatie af te dwingen voor de volgende ronde. Sharona Bakker moest nog even wennen aan de verende baan. Nadine Visser liep een persoonlijk record en nadert het Nederlands record nu op 0,03s.

60mh vrouwen serie 1

60mh serie 2

60mh serie 3

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>