Kinsbergen verbijt alle pijn in ultra trail op Gran Canaria

Ultra-atleet Robin Kinsbergen heeft de Ultra Trail op Gran Canaria over 265 kilometer binnen de noodzakelijke 101 uur afgelegd. De Voorthuizenaar kwam met ruim honderd andere lopers aan de start in Maspalomas. De lopers moeten voldoen aan meerdere eisen om in deze ultra-categorie te starten. Gemiddeld valt 50% van het deelnemersveld uit. ,,Dat staat dan weer garant voor de enorme zwaarte van zo’n wedstrijd. Lichamelijk, conditioneel, maar vooral mentaal is het een kwestie van overleven,´´ aldus Kinsbergen. Lees verder op BraneveldseKrant.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>