Kijkje achter de schermen van de SallandTrail

In de natuurrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug rond Nijverdal is het al jaren genieten op de mooie, uitdagende SallandTrail. Op zaterdag 11 maart vindt hij weer plaats met routes van 25, 50 en 75 km. De organisatie heeft wel iets nieuws voor de deelnemers in petto. Zo lopen de 50km- en 75 km-lopers de laatste 25 km van de route omgekeerd, ten opzichte van de eerste vijf edities. De starttijd van de 50km is later gezet, zodat ook de vrijwilligers langs de route tot het einde toe veel te doen hebben. De deelnemers van de 25km worden verdeeld in twee startgroepen, om voor een goede doorloop bij de start te zorgen. Lees verder op SallandCentraal.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>