Julien Watrin wil het maken als hordeloper

Julien Watrin denkt aan een carrière als hordeloper. De 24-jarige atleet vierde met de Belgian Tornados al enkele mooie successen. Na de Europese indoortitel van 2015 in Praag volgde brons op het WK relays en goud op het EK 2016 in Amsterdam. Op de Spelen in Rio strandde Watrin aan de zijde van de broers Borlées op een zucht van eremetaal. Volgende week zondag verdedigt Watrin aan de zijde van Robin Vanderbemden, Dylan en Kevin of Jonathan Borlée de titel van de Belgische 4×400 tijdens het EK indoor in Belgrado. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>