Mistige lustrumeditie Texel

“Het maximale aantal lopers heeft zich ingeschreven voor de vier afstanden over respectievelijk 15, 25, 40 en 50 kilometer”, vertelt mede-organisator Martin Baptist. Samen met Peter Witte en Peter ter Burg vormt hij het drie-koppige organisatiecomité van de vijfde TexelTrail. “Om 10 uur ging de eerste groep lopers van start, om 13.00 uur de tweede. Niet iedereen heeft zijn startnummer opgehaald maar toch denk ik dat zo’n 300 lopers van start zijn gegaan vandaag”, gaat Baptist door. “Onder hen zo’n 50 tot 75 Texelaars, schat ik.” Lees verder op TexelPlaza.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>