Anouk Vetter laat EK indoor schieten

Meerkampster Anouk Vetter maakte vanmiddag bekend dat ze zich terugtrekt van deelname aan de EK Indoor Atletiek in Belgrado, die van 3 tot en met 5 maart plaatsvinden.

06-03-2015 EK Indoor Atletiek Praag Tsjechie Atletiek foto: kees Nouws :

Vetter, die door European Athletics was geïnviteerd voor deelname aan de meerkamp, heeft wat lichte knieklachten en kiest er in overleg met haar coach Ronald Vetter voor om geen risico te nemen in haar voorbereiding op het outdoor seizoen. “Ik wil straks tijdens de WK in Londen optimaal presteren op de zevenkamp, daarvoor is het nu even nodig dat ik een stapje terug doe en geen risico neem”, aldus Anouk Vetter.  

De volledige ploeg die zal afreizen naar Servië voor de EK Indoor Atletiek wordt maandag 20 februari bekend gemaakt. 

(persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>