Kustmarathon geeft wildcard aan olympische atlete

Parelloop 2014 Manuela Soccol foto Losse Veter

Manuela Soccol uit België doet mee aan de Kustmarathon. Soccol (28) deed afgelopen zomer nog mee aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Daar werd ze 74e. Haar persoonlijk record op de marathon, 2:37.09′, liep Soccol vorig jaar in Hamburg. De beste prestaties van Soccol in haar carrière tot nu toe zijn het Belgisch kampioenschap op de tien kilometer, twee zeges in de 20 km van Brussel en onlangs nog de Asselronde in Apeldoorn. Lees verder op OmroepZeeland.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>