Carjacking of drugsdeal? Verklaringen over Posbankmoord lopen uiteen

De twee verdachten van de zogenoemde Posbankmoord hebben wisselende herinneringen over de gebeurtenissen die hebben geleid tot de dood van de 44-jarige Alex Wiegmink in 2003. Dat blijkt vandaag in de rechtbank, waar het duo zich moet verantwoorden. De 44-jarige huisschilder Alex Wiegmink uit Drempt kwam op 20 januari 2003 niet meer thuis van een rondje hardlopen in natuurgebied de Posbank in Rheden (Gelderland). Zijn lichaam werd niet veel later verbrand teruggevonden in zijn auto in Erp (Noord-Brabant). Lees verder op DeStentor.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>