Hardlopers nemen afscheid van stervende Annie


Foto: Losse Veter

Loopgroep De Bosbaan uit Vianen neemt met een speciaal georganiseerde loop vandaag afscheid van hun geliefde Annie van Rossum. De 62-jarige duurloopster was weliswaar niet de snelste, maar legde wel het meeste aantal kilometers af van alle groepsleden. In juni liep ze in Italië nog een duurloop van een dikke 300 kilometer. Maar daarna werd ze ziek. Annie heeft longkanker met uitzaaiingen in de hals en op de borstwervels. Lees hier verder

Wouter Schelvis interviewde Annie in 2014 en maakte een mooi achtergrond artikel: De droom van Annie van Rossum

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>