Runnerscafé voor singles bij Leiden Marathon

photo: Wouter Roosenboom
(foto: Wouter Roosenboom)

De Leiden Marathon komt in mei met een noviteit. Op zondag 21 mei wordt tijdens de Leiden Marathon een echt singlescafé voor hardlopers opengesteld in het nieuwe etablissement La Bastille aan de Burgsteeg 14. Hardlopers die geen partner hebben, kunnen zich daar op de wedstrijd voorbereiden en hun sporttas achterlaten. Om er na de finish van de inspanning te herstellen en gaandeweg andere alleenstaanden te ontmoeten.

Dus single mannen en vrouwen, die in Leiden de hele, halve marathon of 10 kilometer komen lopen en op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten en misschien zelfs naar een nieuwe relatie, kunnen voor en na het hardlopen in La Bastille terecht voor een praatje met een biertje, wijntje of een frisje erbij. La Bastille is op 21 mei open vanaf 9 uur. Vooraf aanmelden hoeft niet. 

(persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>