Evelien Ruijters: ‘Een triathlon lijkt me een mooiere eerste uitdaging dan de marathon’

Evelien Ruijters egmond lv IMG_1515

Evelien Ruijters is een tijdje uit beeld geweest. De voormalig Nederlands kampioene werd geopereerd aan haar enkel en kende daarna een lange revalidatieperiode. Afgelopen weekend nam ze deel aan de halve marathon Egmond nadat ze de dag ervoor de strandrace had gedaan. Het leverde haar een derde plaats op in het combi klassement. We spraken haar na de race.

Ruijters die van beroep arts is, vroegen we ook naar enkele tips met betrekking tot het voorkomen dan wel genezen van griep. Wel of geen griepprik?.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>