Eerste Kwekerijenloop in Zundert komt er aan

De Van Goghloop Zundert organiseert, samen met de West-Brabantse Triathlon Vereniging (WBTV) en Treeport Zundert, op zondag 29 januari de Kwekerijenloop. Tijdens dit sportieve evenement kunnen boomkwekerijen eens van een andere kant bekeken worden. Bij zijn boomkwekerij aan de Vagevuurstraat geeft David Bömer, bestuurslid Van Goghloop en sinds kort manager Treeport, een voorproefje van de Kwekerijenloop. “Straks moet je bijvoorbeeld langs pallets slalommen, een stukje door de loods en dan weer over de onverharde paden naar de tunnel.” Lees verder op Internetbode.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>