Bianca Baak komt terug op besluit om te stoppen

27-07-2014 NK Senioren Amsterdam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Hordenloopster Bianca Baak is teruggekomen op haar besluit om definitief te stoppen met topsport. Afgelopen zomer zei de Almeerse dat ze klaar was met de atletiekwereld. Nu zegt Baak dat dat niet de werkelijke reden was: “Ik had er mentaal gezien geen zin meer in. Ik moest een aantal dingen op een rijtje zetten en dat heb ik het afgelopen half jaar gedaan. Ik heb er nu weer zin in”, aldus de vijfvoudig Nederlands kampioene op de 400 meter horden. Lees verder op OmroepFlevoland.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>