Hilversum City Run verwacht weer meer deelnemers

Hilversum City Run foto Losse Veter start 5km IMG_2563

De inschrijving is al even open en de aanmeldingen komen inmiddels aardig binnen. In maart moeten weer zo’n 10.000 lopers zich hebben ingeschreven voor de Hilversum City Run. Directeur Dick Slootbeek verwacht weer een groei van het aantal deelnemers van het jaarlijkse hardloopfestijn.

Nog maar drie maanden, zoals Slootbeek het verwoordt, en dan vindt de veertiende editie van de Hilversum City Run plaats. De dames trappen zaterdagavond 1 april af met de Ladies Run. Het is derde keer dat de vrouwen het bal openen. Zij starten en finishen op de Kerkbrink. De organisatie rekent op zo’n 1.500 deelneemsters, die gedeeltelijk over een nieuw parcours lopen. Zij kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>