Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Egmond gekeken via livestream. Blijkt nog niet eenvoudig te zijn om deze wedstrijd goed in beeld te brengen. Geluid heb ik uitgezet: aantal roeptoeters gaven ‘commentaar’, niet gehinderd door enige (loop)kennis. Valt me op dat regionale zenders niet uitblinken in deskundig en relevant verslag bij loopevenementen. Prachtige prestatie van Nageeye overigens, belooft wat voor voorjaarsmarathon.

  • En dan waren het dit jaar nog ideale omstandigheden. Deze wedstrijd heeft al anders geweest. 2 jaar terug met het water bijna tot tegen de duinen en storm wind…

  • Vroeger….toen echt niet alles beter was maar afgelasten nauwelijks gebeurde….zijn er edities met sneeuw vorst en ijs geweest.
    Als het nu -8C of +28C is dan worden organisaties zeer nerveus want de risico’s nemen toe. Het zal ook met de deelnemers aantallen te maken hebben. Het doet me denken aan termen als risk- en crowdmanagement en solverncy 2.