Eykens: ‘Heb mijn prestatie op de Spelen nog altijd geen plaatsje gegeven’

RenéeEykens_770_LV

Renée Eykens verraste in Rio door met een belofterecord naar de halve finales door te stoten op de 800m. “Ik vind het nog altijd ongelooflijk wat er allemaal gebeurd is in Rio.” Wat zijn de doelen voor komend seizoen? “Ik hoop ooit onder de twee minuten te duiken.”

Renée Eykens zorgde op haar 20e voor een knappe Belgische prestatie in Rio. Ze plaatste zich voor de halve finales met een nieuw persoonlijk record (2’00″00) en daarin werd ze knap vijfde. “De laatste weken voor de wedstrijd gingen eigenlijk niet goed”, blikt ze nog eens terug op haar ervaring. “Ik ging met een bang hartje naar het stadion, dat ik mijn tijd zou verbeteren, was dus wel het laatste dat ik verwacht had.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>