Nitro Athletics: Revolutionaire wedstrijdformule in de atletiek met Bolt als ambassadeur

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Two
foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

Usain Bolt, dé superster van de atletiek, springt in zijn afscheidsjaar in de bres voor de modernisering van de atletiek. De Usain Bolt All Stars nemen het begin februari in het Australische Melbourne op tegen vijf landenploegen (Japan, China, Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland). De ploegen bestaan telkens uit 24 atleten, 12 mannen en 12 vrouwen. Uitdaging: wat is het beste team in uiteenlopende disciplines? Daar horen traditionele atletiekdisciplines bij, zoals 100m, verspringen, polsstokspringen en speerwerpen. Maar ook niet-conventionele nummers. Lees verder in Het Nieuwsblad

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>