Meerkamp-echtpaar Ashton Eaton en Brianne Theisen-Eaton stopt

"IAAF World Indoor Championships - Day 2"
foto: Ian Walton/Getty Images for IAAF

De Amerikaanse meerkamper Ashton Eaton en zijn Canadese vrouw Brianne Theisen-Eaton hebben woensdag hun afscheid aangekondigd. “Ik heb alles gegeven voor de tienkamp. Ik heb gedaan wat ik kon. Bedankt dat ik de beste tijd van mijn leven heb kunnen hebben. Ik stop ermee”, schrijft tweevoudig olympisch en meervoudig wereldkampioen Eaton op Twitter. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Ashton Eaton en Brianne Thijsen -Eaton zullen we missen op de meerkampwedstrijden. Beiden gaven ze kleur aan de meerkamp met hun enorme prestatie drive en vechtlust. Ze waren voor vele atleten een voorbeeld en inspiratie en ambassadeurs voor de meerkampsport. Wel hoop ik dat hun trainer Harry Marra met zijn enorme kennis en kunde behouden blijft voor de meerkampsport en nieuwe meerkamp talenten naar de wereldtop zal weten te voeren.

  Bert Vreeswijk

 • Bert, Ik heb gelezen in augustus al dat Marra er ook mee stopt… Hij wilde geen nieuwe atleten aannemen en als hij verder ging met de Eatons dan zou dat voor 4 jaar zijn. Uiteindelijk heeft hij daar nee tegen gezegd. Ik denk dat het stoppen van Marra ook invloed heeft gehad op de beslissing van de Eatons

 • jeroen, ik bepaal zelf wat ik zeg. Houd op me te stalken.
  Ik kan me niet voorstellen tienkamper te zijn, maar wel om na een tijdje te willen stoppen. Lijkt me chill, iets anders doen dan tienkamp. Wat dan ook.

 • Hoi Cloxxki,
  Een keer een reactie. Als je definitie leest van Stalken, lees je:
  “the pathological ANONYMOUS follower and tab-keeper of another person or persons”.

  Je mag alles van Jeroen zeggen, maar hij is wel open en transparant, in mijn ogen beschrijf je dus jezelf. Maar nogmaals mij interesseert het niet. Anno 2017 geloof ik alleen mensen die met hun eigen naam durven te schrijven,

  liefs, wim bart

 • Pffffff…. blijft vermoeiend die op-de-man-gerichte reacties die niets met het onderwerp te maken hebben. En het dan vreemd vinden dat het op macroniveau zo’n puinhoop is, Blij dat jullie invloed zeer klein is, beperk je dan maar tot dit forum dan valt de schade mee.en raken jullie je frustraties(?) kwijt. Je kan natuurlijk ook een stuk gaan lopen…..

  Verzoek aan LV: is het mogelijk een knop te installeren waarmee je een aantal reageerders kunt uitschakelen?

  Echtpaar Eaton heeft veel fantastische atletiek laten zien, indrukwekkende prestaties en altijd sympathiek voor een camera. Thankx!!!!