Noah Schutte: ‘Ik heb het echt naar mijn zin in de Verenigde Staten’

NoahSchutte_Sylvestercross_770_LV
foto: Losse Veter

Noah Schutte was voor een korte ‘break’ in Nederland en besloot een wedstrijd mee te pakken. Schutte traint en studeert tegenwoordig in de Verenigde Staten en dat bevalt uitstekend. Oudjaarsdag stond hij aan de start van de Sylvestercross. Hij was na afloop niet helemaal tevreden, maar moest toegeven dat hij moeilijk kon inschatten waar hij stond als gevolg van een blessureperiode. Inmiddels is hij weer volop in training en over twee weken staat de eerste indoorwedstrijd al op de planning.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>