Broers Robin en Rick van Riel beiden met podiumplek naar huis na Sylvestercross [video]

RobinvanRiel_Sylvestercross_770_LV
foto: Losse Veter

De broers Robin en Rick van Riel stimuleren elkaar tijdens het lopen. Oudere broer Robin probeert zo scherp mogelijke tijden neer te zetten om Rick op die manier te motiveren die op zijn beurt weer te verbeteren. En dat lukt tot nu toe altijd. Het leverde hen allebei een podiumplek op tijdens de Sylvestercross. Robin pakte als B-junior zelfs een tweede plek bij de Junioren A. Tijd om eens kennis te maken met deze talentvolle broers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>