Marcella Herzog pakt podiumplek bij debuut Sylvestercross: ‘Ik sloeg de cross altijd over’

Marcella Herzog soest IMG_0874
foto: Losse Veter

Marcella Herzog stond oudjaarsdag voor het eerst aan de start van de Sylvestercross. Tot nu toe had ze de crossen altijd een beetje gemeden, op de Warandeloop na. Ze geeft de voorkeur aan vlakke parcoursen. Maar dit seizoen besloot ze het roer om te gooien, waarschijnlijk mede ingegeven door haar nieuwe trainer Honoré Hoedt. Hij staat erom bekend dat hij veel waarde hecht aan de cross. En het betaalde zich meteen uit. Herzog pakte meteen een podiumplek en kon tevreden haar koffers pakken richting Zuid-Afrika. In de warmte zal ze zich gaan voorbereiden op een nieuw debuut. Na de cross zal ze over een aantal weken ook haar indoordebuut maken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>