Koen Naert verrast met tweede plek in Soest tijdens rustperiode: ‘Ik verschiet hiervan’

Koen Naert Soest IMG_1032
foto: Losse Veter

Koen Naert kan terugkijken op een mooi jaar. Na een 22e plek op de Olympische Spelen en enkele weken later nog een 2:12 in de marathon van Frankfurt is het tijd om het lichaam even rust te gunnen. Deze periode staat voor de sympathieke marathonloper daarom vooral in het teken van plezier hebben en het lichaam laten herstellen. De verwachtingen waren dan ook niet hoog gespannen voor de Sylvestercross, zeker omdat hij niet goed uit de voeten kan in het zand. Dat hij naar huis zou gaan met een tweede plek, had hij dan ook niet verwacht. ‘Hier verschiet ik van.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>