Uitdaging: loop een buitenlandse (halve) marathon!

TUI Sports 3 wennemars martina Gesink

Trainen voor een marathon is één, letten op je voeding een goede tweede. Materiaal is nummer drie en de volgende stap is de daadwerkelijke inschrijving voor een marathon. En wat is er nou leuker om een buitenlandse marathon te gaan lopen? Nieuwe omgeving, andere mensen en natuurlijk het kunnen afstrepen van je bucketlist.
 
Bij een marathon in het buitenland zitten wel wat haken en ogen waar je rekening mee moet houden. De reis, het verkennen van de route, een hotel op een gunstige locatie en het allerbelangrijkste, het startbewijs.  Het verkrijgen hiervan kan een flinke uitdaging zijn en voor sommige Majors lastiger dan het lopen van de marathon zelf.
 
Om jou hierin te ondersteunen is TUI begonnen met het aanbieden van het sportplatform “TUI Sports”. Hier kun je marathonreizen boeken naar vijf van de zes Majors: New York, Londen, Chicago, Tokyo en Berlijn, daarnaast kun je ook andere bijzondere marathons boeken zoals Parijs of Dublin.
 
Gegarandeerd startbewijs
Via TUI Sports boek je marathonreizen met gegarandeerd startbewijs waardoor je dus met alle zekerheid kan trainen voor de marathon van jouw dromen. Geen moeilijk gedoe met lotingen, maar met een gerust hart heel hard trainen.
 
De meeste reizen bevatten retourvlucht, comfortabel hotel dicht bij de start/finish en het gegarandeerde startbewijs. Marathons die ‘in de buurt’ zijn zoals Berlijn worden aangeboden met alleen hotel en startbewijs. Daarnaast zijn bij geselecteerde marathons een team van reisbegeleiders aanwezig welke bestaat uit ervaren marathonlopers, looptrainers en fysiotherapeuten. Zij helpen jou op weg met routeverkenning, voedingsadviezen, fysio-sessies als het nodig is, foto’s en de TUI Sports Marathon Meeting. Zo sta je er niet alleen voor.
 
Bekijk welke (halve) marathons je allemaal kan boeken op www.tui.nl/sports/hardlopen/

TUI sports 1

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>