voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Bewolkt en Nieuwjaarsdag in de middag regen

Vrijdag  30  december  2016   13:00 uur
 
Vandaag was het eerst mistig, maar hier en daar brak de zon nog even door. Er was niet al te veel wind en het werd 2 graden. Komende avond kan er nog mist ontstaan, maar in de loop van de nacht verdwijnt de mist op de meeste plaatsen. De wind is matig van kracht en komt uit het zuiden. Het koelt af naar +1 graad met aan de grond kans op een graadje vorst.
 
Morgen is een overwegend bewolkte en sombere dag. De matige wind komt uit het zuiden tot zuidwesten. Het blijft op de meeste plaatsen droog. In de middag maximaal 5 graden. Tijdens de jaarwisseling en het afsteken van het vuurwerk op de Erasmus brug en elders staat er een matige wind, kracht 3 tot 4, uit het zuidwesten. Het is vrijwel overal droog en de temperatuur schommelt  middernacht rond de 3 graden.
 
Nieuwjaarsdag is het bewolkt en in de loop van de middag is er een toenemende kans op enige regen. De wind wordt matig tot krachtig en komt uit het zuidwesten. Het wordt 5 graden. Maandag vrijwel overal droog met af en toe  zon. De matige wind komt uit het noorden. Het wordt in de middag 6 graden.
 
Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.  
 Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site:  www.leendekoning.nl
 
Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.
 
Iedere 5 minuten is daar een update!
 
De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>