Tip van longarts Shelley Overbeek: Stap uitgerust het vliegtuig in

girl_sneezing

Eerder hadden wij een uitgebreid interview met longarts Shelley Overbeek. Zij ging in op de feiten en ficties rondom de zogenaamde inspanningsastma. Los van dat interview had Overbeek nog een zeer bruikbare en direct toepasbare tip voor de atleten die nu op trainingsstage gaan. Zij raadt iedereen aan op uitgerust in het vliegtuig te stappen. Voor veel mensen is het altijd haasten geblazen voordat zij op het vliegtuig stappen. De stress en vermoeidheid maken je echter kwetsbaar. Om vervolgens met veel mensen in een kleine ruimte te gaan zitten met droge en ijle lucht maakt de kans op verkoudheid of infecties wel heel erg groot. Niet de ideale manier om een stage te beginnen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>