24 december: Feestelijke opening inschrijving Mar-athon rond Sneek en meer 2017

Zaterdag 24 december vindt de feestelijke openingshandeling plaats met de start van de online inschrijving van de 3e editie van de Mar-athon rond Sneek en meer 2017.

Na de prachtige edities van 2014 en 2015 van de Mar-athon gaan we weer lopen. De Mar-athon rond Sneek en meer 2017 begint met een vernieuwd programma al een dag eerder dan voorheen op vrijdagavond 23 juni met de Starteiland Run hardlopen 7,5 km en de Waterstad belevingswandeling door Sneek 10 km. De vrijdag (23 juni) wordt afgesloten met een finishers festival tot voorbij middernacht. Zaterdag 24 juni vindt de Mar-athon plaats, 42 of 21 kilometer hardlopen of wandelen. De Mar-athon wordt afgesloten met een groots Finishers Festival tot voorbij middernacht.

Wandelaars, hardlopers en publiek komen weer samen rond Sneek en meer. Een avond en dag van voornemens, stukzitten, doorgaan, op willen geven en overwinnen. We maken er in juni met elkaar weer een geweldig sportief- en cultureel feest van.

Hardlopend vanaf Starteiland naar gemeentehuis Sneek
De genodigde deelnemers, medewerkers organisatie en evt. pers gaan op deze inschrijfdag op 24 december vanaf de Jousterkade om 9.00 uur met een boot naar de Potten te Sneek nabij het Starteiland. De start is vanaf 10.00 uur bij de Potten, waarna de groep zich hardlopend langs de nieuwe route van de Starteiland Run op het laatste stuk van de route van de Mar-athon naar het gemeentehuis van Sneek begeeft.

In het gemeentehuis vind de officiële opening van de inschrijving plaats van de Mar-athon rond Sneek en meer 2017. Deze zal worden verricht door de wethouders van Súdwest Fryslân en De Fryske Marren.
Na de openingshandeling wordt de online inschrijving via de website geactiveerd.

Programma feestelijke opening start inschrijving Mar-athon rond Sneek en meer 2017 

08.45 uur  Verzamelen boot Jousterkade te Sneek
09.00 uur  Vertrek boot naar de Potten
09.45 uur  Aankomt de Potten nabij Starteiland
10.00 uur  Vertrek groep genodigde lopers richting gemeentehuis Sneek
11.00 uur  Ontvangst Waltaplein in gemeentehuis Sneek
11.00 – 12.00 uur Toespraken organisatie en wethouder
12.00 uur Openingshandeling wethouder Sneek
13.00 uur Einde

(persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>