Na VenloStormt en RoermondStormt nu ook HeerlenStormt

Na het succes van VenloStormt en RoermondStormt komt er volgend jaar een vervolg in Heerlen. Op zondag 30 april wordt HeerlenStormt georganiseerd. Voor de eerste editie van HeerlenStormt wordt samengewerkt met UrbanRace Heerlen, die in 2015 werd georganiseerd en nu een vervolg krijgt in HeerlenStormt.

Succesvol
De hindernisrace is in Venlo en Roermond een groot succes, onder deelnemers en publiek. De race is in korte tijd uitgegroeid tot een publieksevenement met veel sfeer. VenloStormt werd dit jaar voor de derde keer gehouden en trok 4800 deelnemers en ruim 40.000 bezoekers. HeerlenStormt hoopt op dat succes mee te kunnen liften. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>