Voetballer daagt Usain Bolt uit voor potje sprinten

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Six

Borussia Dortmund-spits Pierre Emerick-Aubameyang kijkt ernaar uit om Usain Bolt te verwelkomen. Het Jamaicaanse sprinticoon, tevens een fervent voetballiefhebber, traint aan het eind van het seizoen 2016/2017 mee met BVB. Emerick-Aubameyang wordt gezien als één van de snelste voetballers ter wereld. In de zomer van 2013 kwam de aanvaller aan in Dortmund en deed hij iedereen versteld staan toen hij in de voorbereiding 3,7 seconden klokte na een sprint van 30 meter. Lees verder op metronieuws.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>