Schotse laaglander Björn Verduijn wint eerste Skyrunning UK-series

Oud-Texelaar en “Laaglander in Schotland” Björn Verduijn heeft de eerste editie van de Skyrunning UK-series gewonnen. Dit is een hardloop-discipline in de bergen, waarbij de nadruk ligt op parcoursen die door ruig en technisch moeilijk terrein lopen. Het Skyrunnen in Groot-Brittannië staat inmiddels alweer drie jaar op de kaart. Doordat de gemiddelde berg relatief laag is (onder de 1.000 meter hoogte), zoeken de Britse race organisatoren vaak naar een hogere technische moeilijkheidsgraad en een groot aantal hoogtemeters. Lees verder op TexelseCourant.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>